Xarxa Afic

Categorias

FIRA GASTRONÒMICA DE L’ALCÚDIA 2014

L’ALCÚDIA, 8, 9,10, 11 i 12 D’OCTUBRE 2014


Inauguració: dijous 8 d’octubre
A les 7 de la vesprada, al parc de la Fira Gastronòmica, davant el Portal de la Fira, ACTE D'INAUGURACIÓ DE LA FIRA GASTRONÒMICA, al que assistiran representants de les entitats patrocinadores, junt l'alcalde de l'Alcúdia Robert Martínez, el president de l’Associació Fira Gastronòmica Lluís Ribera, Corporació Municipal, col·laboradors...
I tot seguit quedarà oberta al públic.

DURADA I HORARI DE LA FIRA
La Fira es celebrarà durant els dies 8, 9, 10, 11 i 12 d'octubre. Estarà oberta al públic de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 22.00 hores.

UBICACIÓ DE LA FIRA
La Fira estarà ubicada al parc de la Fira Gastronòmica,junt al carrer Fra Junípero Serra.

ELS BONS-DEGUSTACIÓ
En arribar a la Fira es podran adquirir bons per poder accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de beure com de menjar i tapes. El preu del bo és de 10 euros i s’acompanya de copa i plat on poder tastar tot allò que podrà el visitant comprar i endur-se a casa.

ESPAI DE RESTAURACIÓ I TAPES
Estarà obert des de les 10 del matí fins les 12 de la nit. En hores de dinar i a la nit es tancarà el recinte de la Fira, deixant obert l’Espai de Restauració on s’oferiran menjars tradicionals i continuarà donant-se degustacions de tapes.


ELS CONCURSOS DE PUTXERO I POSTRES DE KAKI
A celebrar el dilluns 6 d’octubre.
El concurs que es presenta pretén difondre entre el gran públic, amb la col·laboració dels més importants professionals de la restauració valenciana, un plat magnífic i tradicional de la gastronomia valenciana.
Al mateix temps es va a estimular la creativitat dels participants invitant-los a dissenyar uns postres amb el nostre KAKI de la Ribera del Xúquer.
Informació i consultes al telèfon 639 286 792 (Lluís Ribera).

LA FIRA TRADICIONAL
Els xiquets també són protagonistes. Es disposa d’una zona d’esbargiment de més de 6.000 m2 amb tot tipus d’atraccions PER A TOTES LES EDATS.
També per la nit continuaran obertes les atraccions infantils.

L'ACCÉS A LA FIRA ÉS GRAT